Maria Ho Mendaftar sebagai Duta untuk Jenama Crypto
Toto

Maria Ho Mendaftar sebagai Duta untuk Jenama Crypto

Aplikasi mata wang kripto StormX telah mengumumkan bahawa pemain poker profesional Maria Ho akan menjadi duta untuk jenama tersebut . Membina komuniti poker yang semakin menarik dalam teknologi mata wang kripto dan blockchain, peranannya akan bertujuan untuk menarik lebih ramai pemain ke pasaran kripto.

Peranan Maria Ho di StormX
Sebagai sebahagian daripada peranannya sebagai duta, Maria Ho akan terlibat dalam promosi silang untuk StormX, serta muncul dalam iklan televisyen. Ia juga nampaknya semacam perjanjian penajaan, kerana dia akan memakai tampalan jenama itu untuk semua acara poker yang dia akan bertanding.

“Ramai pemain dan peminat poker yang terkenal sering menyatakan minat terhadap mata wang kripto dan ruang aset digital. StormX ialah jambatan yang hebat untuk mereka yang mencari cara tambahan untuk mempelbagaikan dan memacu portfolio mereka dan mereka yang mungkin hanya berkecimpung dalam crypto sebelum ini. Saya berbangga untuk mewakili StormX sebagai salah satu syarikat kripto yang paling dihormati dan inovatif” – Maria Ho berkata.

Apakah StormX?
StormX ialah aplikasi mudah alih dan sambungan penyemak imbas yang membolehkan pengguna memperoleh mata wang kripto dengan membeli-belah dalam talian. Lebih 1000 kedai berbeza tersedia pada apl, seperti eBay, Nike dan Samsung, dan apabila pengguna membuat pembelian, mereka akan menerima antara .5% dan 85% sebagai pulangan tunai.

Jenama itu telah memasuki komuniti poker baru-baru ini, dan perkongsiannya dengan Maria Ho adalah keputusan yang bagus jika StormX mahu terus meminati dirinya dengan pemain. Awal tahun ini, syarikat itu bekerjasama dengan PokerGO untuk menjadi tuan rumah Kejohanan Poker Jemputan StormX – yang pertama yang kami anggap akan menjadi banyak acara poker berprofil tinggi daripada jenama itu.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Salah satu daripada Banyak Kebaikan Poker yang Terlibat dalam Kripto
Perdagangan mata wang kripto telah menjadi sangat popular, dengan berjuta-juta orang di seluruh dunia terlibat. Walau bagaimanapun, jika terdapat satu komuniti https://retrobazar.com/ yang kami katakan paling menerimanya, ia pastinya adalah pemain poker.

Daniel Cates terkenal dengan minat dan pelaburannya dalam mata wang kripto, yang pastinya telah memberi inspirasi kepada pemain poker lain untuk terlibat. Malah, dia telah bercakap tentang tarikan yang pemain poker miliki untuk mata wang kripto, memberikan beberapa pandangan menarik tentang mengapa ini mungkin berlaku:

“Untuk satu, kedua-duanya tertakluk kepada turun naik liar yang mewujudkan situasi di mana pengurusan risiko, serta pengurusan bankroll, menjadi kritikal. Saya juga fikir kepantasan industri kripto adalah yang menarik ramai pemain poker”.

Oleh itu, tidaklah mengejutkan bahawa terdapat begitu ramai pakar poker telah mencelupkan kaki mereka ke dalam kolam NFT juga. Memandangkan NFT dicipta menggunakan pengaturcaraan yang sama seperti mata wang kripto dan ia https://digitalrightslac.net/ direkodkan pada blockchain, kedua-dua jenis teknologi beroperasi pada prinsip yang sama.

Phil Ivey bekerjasama dengan The Shoe Surgeon untuk mencipta Moments NFT dan jenama seperti PartyPoker dan WPT juga telah bereksperimen dengan teknologi tersebut. Malah ramai pemain poker terlibat dalam aliran Crypto Punk NFT . Jeff Gross, Dan Smith dan Bill Perks hanyalah sebahagian daripada kelebihan yang, pada satu ketika, menukar profil Twitter mereka untuk menampilkan NFT mereka – ada yang bernilai sehingga $400,000.

Dapatkan sehingga $5,000 di Bovada

Namun, menjadi duta jenama untuk aplikasi crypto agak jarang berlaku. Hanya Doug Polk yang telah menerokai wilayah khusus ini – walaupun ia adalah usaha jangka pendek yang tidak begitu berjaya. Oleh itu, kami mengucapkan selamat https://filmstory.org/ maju jaya kepada Maria Ho dalam peranan baharu sebagai Duta StormX dan berharap untuk melihat apa yang diperuntukkan oleh perkongsian mereka untuk komuniti poker.