ATG ngawan bonus, CEO ngandika padha Drive Gambling kecanduan
toto

ATG ngawan bonus, CEO ngandika padha Drive Gambling kecanduan

Swedia wis nyoba kanggo reformasi pemandangan gambling lan berkembang nalika uga nggawe luwih aman kanggo pemain misale jek minangka rintangan polarisasi sing stalling proses. Sing luwih condong menyang sisih bisnis masalah kasebut nyaranake regulasi sing gampang kanggo ngidini pasar luwih akeh tuwuh. Nanging, ana uga sing nentang wong-wong mau, ngritik wutah tanpa Ngapikake gambling gawe piala Nyegah ora sustainable.

Equating Bonus kanggo Barang Kadaluwarsa
Publikasi blog sing dikirim menyang kaca blog perusahaan ATG Gaming nggawa pesen saka CEO operator balap jaran Swedia, Hasse Lord Skarplöth. Miturut Hongkong Pools terjemahan saka kiriman, Skarplöth mikir sing bonus “isin,”Amarga koyone sing produk – ing kasus iki, game – ora duwe manfaat cukup ing dhewe.

Dheweke banjur mbandhingake iki karo “keluwihan barang kaleng sing kadaluwarsa.” Dheweke malah disebut kurban bonus “trap” lan “ide bodho”, komentar sing ATG wis kapilih kanggo nyoba nyedhiyani bonus sawetara taun maneh, lan ora mung iku felt salah, amarga drive ” gambling kecanduan “, nanging uga ana ‘ t strategi sukses, minangka ketoke, iku gagal kanggo nggawa ing “tambahan anyar pelanggan”.

Skarplöth menehi komentar manawa ora “bisa menehi tandha sing padha ing antarane sing paling gedhe lan sing paling apik” amarga iki “ora diidini sedhela” yen sampeyan sing paling gedhe. Dheweke udur sing “tawaran bonus, Nanging mundane” bisa dadi pemicu kanggo kambuh menyang gambling masalah kanggo pemain ngrugekke, Empu “bonus lan sustainable gambling ora bener bisa ing kabeh”.

Kanggo sawetara, iki misale jek nggawe Catch-22-kahanan, utamané kanggo sing ndeleng bonus minangka instrumental ing atraksi lan penylametan pelanggan. Kepiye bisnis bisa tuwuh yen salah sawijining alat sing paling apik kanggo atraksi lan retensi ora ana ing meja? Sing pitakonan sing wong sing ora setuju karo Skarplöth sijine nerusake.

Reformasi Gaming Spark Kontroversi
Dr Nima Sanandaji iku salah siji saka wong-wong mau, lan malah dadi adoh minangka ngandika sing ora ngidini bonus ing pasar diatur, pemain nguripake menyang pasar ireng, kang siji mbebayani kanggo ekonomi Swedia amarga nerjemahake menyang tax unrealized. revenue.

A laporan sing Dr. Sanandaji pangarang atas jenenge Branschföreningen för Onlinespel (BOS) – Asosiasi Industri Swedia kanggo Gambling Online – diterbitake ing Mei taun iki. Ing, Dr.. Sanandaji nerangake temonan sing nolak bonus kanggo paling manut lan “paling konsumen game” ndadékaké kanggo wong-wong mau ninggalake platform diatur ing sih saka game ing pasar ireng, kang coincidentally nawakake bonus. Ana kasus sing kudu ditindakake babagan pasar iki sing luwih mbebayani kanggo para pemain, amarga kekurangan regulasi uga tegese kekurangan perlindungan sing diwenehake standar industri.

Iki minangka rembugan sing penting banget, amarga pamrentah Swedia ngusulake owah- owahan ing peraturan game ing negara kasebut, kabeh ngarahake supaya pasar game Swedia dadi luwih aman lan lestari. usulan-usulan kalebu widening yurisdiksi lan nambah pengaruh saka Swedish Gambling Demo slot gratis Authority wis mbecike kanggo match-mbenakake, lan akeh liyane, kalebu larangan ing bonus.

Apa tegese owah-owahan sing diusulake kanggo bisnis, yen dileksanakake ing wangun saiki ing taun 2023, dadi aturan sing luwih ketat lan luwih akeh perlindungan kanggo konsumen, mula owah-owahan sing diusulake mesthi luwih fokus marang pangguna. ATG misale jek setuju karo rute iki, lan perusahaan ndhukung pasar liyane pangguna-sentris ora mung karo implementasine poto-dileksanakake nglarang bonus ahead saka wektu.

Ing wiwitan taun iki, ATG nglaporake menyang Spelinspektionen – regulator game Swedia – kekurangan rong minggu ing program pengecualian diri kanthi ora duwe Result Sidney pilihan kanggo pemain tartamtu ing papan antarane 13 Januari nganti 28 Januari amarga teknis. masalah.

ATG didenda SEK 2 yuta (kira-kira $188.434 wektu iku) minangka asil. Sanajan iki bisa uga katon gedhe banget amarga ATG nglaporake masalah teknis lan mung mengaruhi bagean tartamtu saka pemain, masalah kasebut isih penting kanggo pasar Swedia, utamane yen mung wulan kepungkur, program pengecualian diri Swedia tekan wolung puluh . ewu ndhaftar.